Ο Μπίλι Μακ Φάρλαντ, μίλησε πίσω από την φυλακή! Ο ιδρυτής του Fyre Fest (το μεγαλύτερο μουσικό Φεστιβάλ), το οποίο τελικά αποδείχθηκε φιάσκο, αφηγήθηκε μέσω podcast την δική του «αλήθεια» και τους λόγους που πήγε στραβά το φεστιβάλ και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Ο τίτλος του podcast είναι «Dumpster Fyre» και ηχογραφήθηκε στο Elkton Federal Correctional Facility, της Αμερικής.
Την παρουσίαση κάνει ο Τζόρνταν Χάρμπιντζερ, για χάρη του Μακ Φάρλαντ, ο οποίος μάλιστα, του παίρνει και τις απαραίτητες συνεντεύξεις, καθώς το podcast έχει την μορφή μικρών συνεντεύξεων.

Μία χαρακτηριστική ατάκα του Μακ Φάρλαντ είναι η εξής: «Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από τα λάθη μου. Θα μοιραστώ όλα όσα συνέβησαν» και αναμένουμε να φτάσει στην κατοχή μας σύντομα.

Τι είπε πίσω από τα κάγκελα ο Μπίλι ΜακΦάρλαντ, δείτε τι λένε στα social media:

Andriana 21
41 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

Andriana 21
41 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

Ster
36 λεπτά πριν

ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ #SterliniByNight

Lime o Κοντορος
5 ώρες πριν

Θα κάνει και θα λέει ότι θέλει,και άμα έχεις αντίρρηση,θα σε πούμε ομοφοβικό και ρατσιστή! Αυτη είναι κυρίες κύριοι οι gay κοινότητα που όλοι μια ζωή θα κράζουμε!Θελουν μόνο δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις! #BigBrotherGR #BBxeftilesgr #θεμης

aiolos
40 λεπτά πριν

#BigBrothegr #Μαραντονα #κορονοϊος #λοκνταουν #ΜΕΘ #κρουσματα #αγριεςμελισσες #Εμβολιο #τηλεκπαιδευση ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΠ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Διαβάστε επίσης »