Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται σήμερα στο πλατό του «Tik Talk» τον Φώτη Σεργουλόπουλο για μια συζήτηση περί σεξουαλικότητας, τεκνοθεσίας, Me too και κορονοϊού που θα συζητηθεί.

Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται απόψε στο «Tik Talk» τον Φώτη Σεργουλόπουλο για μια αποκαλυπτική συνέντευξη – εξομολόγηση.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση μιλάει στον δημοσιογράφο για την επιλογή του να μην κρύψει ποτέ τη σεξουαλικότητά του, τον ρόλο που παίζει στη ζωή του ο γιος του Γιώργος και το ζήτημα της τεκνοθεσίας που απασχολεί πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια στη χώρα μας.

Μιλάει επίσης για την σημασία που είχαν και έχουν για τον ίδιο οι φίλοι του και ακούσει με συγκίνηση όσα έχουν να πουν γι’ αυτόν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Τζένη Μπότση, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαριέλλα Σαββίδου.

Φυσικά, η κουβέντα έρχεται και στο Me too, και στις αποκαλύψεις που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας καθώς και στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή τους στα social media, με την τοποθέτηση της σημαίας τους στον πίνακα «Όρκος των αγωνιστών» του Θεόδωρου Βρυζάκη.

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για το επιχειρηματικό πλήγμα που δέχτηκε λόγω του κορονοϊού, τα Podcasts, τη νέα του εκπομπή στο Youtube και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση

{https://youtu.be/rcZqDJBCRkg}

Διαβάστε επίσης »