Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο πετώντας τα “καρφιά” του για τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, βγήκε και σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα, όπου είπε ακόμα περισσότερα για την μεταξύ τους σχέση, που δεν είναι και τόσο καλή. Επίσης, δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον… Κόρο που τον κράζει συνέχεια.

«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι αυτό που βλέπετε και στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο παιδί δίπλα σου και μετά την άλλη στιγμή αρχίζει και λέει όλα αυτά που λέει και λες “τι έγινε εδώ; Τι έπαθε αυτός ο άνθρωπος;”.

θα το πω ευγενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν είναι όντως παιδί, τον συγχωρείς. Όταν όμως είναι 40 φεύγα δεν είναι τόσο απλό να τον συγχωρέσεις. Μάλλον λέει ψέματα στο Survivor, αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι του θύματος και ο κόσμος πάει με τον… ψωριάρη», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Πρόσθεσε επίσης: «Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα και έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει συνέχεια και κάποια στιγμή λες τι καλό παιδί είναι αυτό και μετά έχεις φύγει και συνεχίζει και λέει και μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι αρνητικό για σένα και εκεί τα παίρνεις. Κι εγώ πιτσιρικάς και αυτός πιτσιρικάς και τα τσουγκρίσαμε τότε.

Πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει αλλάξει λίγο, θα έχει ωριμάσει, αλλά π’ ότι φαίνεται, δεν… Ένιωθα ότι είναι διπρόσωπος, ότι με έθαβε. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει και είναι λίγο… πρήχτης. Έβραζε το αίμα μου τότε και έχουν υπάρξει έτσι “ωραίες” στιγμές».

«Ο Τριαντάφυλλος δεν δημιουργεί ίντριγκες, και να έδωσε χρήματα δεν είναι κακό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο στενοί φίλοι του Τριαντάφυλλου μίλησαν στην εκπομπή Love it για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι αλλά το κάνουν άλλοι για εκείνον.

Οι δύο φίλοι του Ντάφυ αναφέρθηκαν στους καυγάδες που δημιουργεί μέσα στο παιχνίδι καθώς και στην αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Κόρο μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τα χρήματα που τους προσέφερε προκειμένου να τον κάνουν παρέα.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι αθλητικός παρότι είναι 43 ετών. Είναι αυτό που βλέπετε, είναι ένα παιδί μέσα του, αγαθός και αγνός. Του άρεσε πάντα να είναι ανταγωνιστικός.

O Τριαντάφυλλος και να έδωσε χρηματικά ποσά προκειμένου να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του, δεν το θεωρώ άσχημο. Ίσα – ίσα θεωρώ έτσι πως δεν κοίταξε την πάρτη του. Ο Τριαντάφυλλος δεν δημιουργεί ίντριγκες, άλλοι έχουν δείξει ότι το δημιουργούν αυτό το πράγμα», αποκάλυψε ο Μάρκος Φουντουκίδης, φίλος του τραγουδιστή.

Στην κάμερα του Love it μίλησε και η Δήμητρα Μυλωνά, στενή φίλη του Τριαντάφυλλου.

«Μας είχε πει ότι θα πήγαινε για δυο εβδομάδες και θα επέστρεφε. Δεν περίμενα ότι θα μείνει τόσο πολύ. Εμένα προσωπικά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Τριαντάφυλλος και ξέρω ότι βοηθάει πολύ».

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »