Το «Πρωινό» πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της «Φάρμας» που θα δούμε την Παρασκευή με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει περιπαικτικά την Κουτσογρεσάκη που «νίβεται».

Το καθημερινό μπάνιο είναι όνειρο καλοκαιρινής νυκτός για τους «αγρότες» της «Φάρμας» οι οποίοι επιμελούνται της υγιεινής τους σε πρωτόγονες συνθήκες, στο ύπαιθρο, με νερό που έχουν ζεστάνει οι ίδιοι.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ελάχιστοι είναι οι παίκτες που είναι πρόθυμοι να υποστούν αυτή την δοκιμασία τακτικά.

Με την εξαίρεση της Κυριακής Κουτσογρεσάκη. Η αεροσυνοδός που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ντουμπάι όπου και εργάζεται δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις συνθήκες και φροντίζει να απολαμβάνει το καυτό μπάνιο της τακτικότατα, για μεγάλη απόλαυση των τηλεθεατών.

Στα αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της «Φάρμας» που θα δούμε την Παρασκευή, η καλλίγραμμη αεροσυνοδός απολαμβάνει το μπάνιο της με την βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου που της ρίχνει νερό, ενώ και ο Ντούπης σπεύδει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, φέρνοντας τα απαραίτητα, σφουγγάρια κ.λπ.

Η Κυριακή φοράει μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι και ποζάρει σκανδαλιάρικα στον φακό, επιδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, αποτέλεσμα πολλών ωρών γυμναστικής.

Τα πλάνα προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των ανδρών του «Πρωινού».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα καυτά πλάνα της Κυριακής Κουτσογρεσάκι να «νίβεται»:

Διαβάστε επίσης »