Ο Robert B. Weide, αποφάσισε πριν 40 χρόνια, να στείλει ένα γραμμα στον Kurt Vonnegut, ο οποίος σήμερα είναι παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και να του ζητήσει την άδεια για να ξεκινήσει διαδικασίες γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ θα λεγόταν “Unstuck in Time” και θασυμπεριλαμβανε και το όνομα του Kurt στον τίτλο του.

Παρ’ όλο που οι προβλέψεις ήταν να βγει στον “αέρα” νωρίτερα, το ντοκιμαντέρ εν τελεί, θα εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2021 (υπολογίζεται μετά το καλοκαίρι), όπως εξηγούν στο δελτίου τύπου οι υπεύθυνοι του, την ίδια μέρα που παρέδωσαν ένα μικρό teaser, στην δημοσιότητα.

Στην ταινία υπάρχουν αρκετοί σκηνοθέτες, μεταξύ άλλων και ο Don Argott, ο οποίος χρησιμοποιεί πλάνα από το παρελθόν (καταγεγγραμενα μεταξύ 1989 και 2006), έως και το 2007 που απεβίωσε ο Βόνεγκατ.

Στα πλάνα αυτά, φενεται η ζωή του συγγραφέα από μικρό παιδί στην Ινδιανάπολη. Εμφανίζονται επίσης αληθινά και σκληρά γεγονότα, όπως αυτά του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, οπού ο Βόνεγκατ ήταν αιχμάλωτος πόλεμου.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει επιτυχίες του επίσης, όπως το «Σφαγείο νούμερο 5 (Slaughterhouse-Five)» και άλλες φοβέρες στιγμές της ζωής του, τις οποίες βλέπουμε μέσα από 40 δευτερόλεπτα, στο teaser που βγήκε στην δημοσιότητα.

«Όταν πρωτοπλησίασα, το 1982, τον Βόνεγκατ για να εγκρίνει αυτή την ταινία, οραματιζόμουν ένα αρκετά συμβατικό ντοκιμαντέρ για έναν συγγραφέα» δήλωσε, σε ανακοίνωση του δελτίου τύπου, ο Weide.

Το ντοκιμαντέρ «Kurt Vonnegut: Unstuck in Time» είναι γεγονός, δείτε τι λένε στα social media:

Andriana 21
39 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

Andriana 21
39 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

Ster
34 λεπτά πριν

ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ #SterliniByNight

Lime o Κοντορος
4 ώρες πριν

Θα κάνει και θα λέει ότι θέλει,και άμα έχεις αντίρρηση,θα σε πούμε ομοφοβικό και ρατσιστή! Αυτη είναι κυρίες κύριοι οι gay κοινότητα που όλοι μια ζωή θα κράζουμε!Θελουν μόνο δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις! #BigBrotherGR #BBxeftilesgr #θεμης

aiolos
37 λεπτά πριν

#BigBrothegr #Μαραντονα #κορονοϊος #λοκνταουν #ΜΕΘ #κρουσματα #αγριεςμελισσες #Εμβολιο #τηλεκπαιδευση ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΠ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Διαβάστε επίσης »