Αρκετός λόγος γίνεται στο Survivor σχετικά με την παρουσία του Τριαντάφυλλου και αν μπορεί να φτάσει μέχρι και τη κατάκτησή του!

Ο τραγουδιστής έχει αναδειχθεί στον νούμερο ένα πρωταγωνιστή του φετινού Survivor. Κανένας άλλος παίκτης, ούτε καν ο Αλέξης Παππάς, δεν κατάφερε να σχολιαστεί τόσο έντονα μέσα, αλλά και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόσφατα ο Ντάφυ, μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, εξασφάλισε την παραμονή του για 10η φορά σπάζοντας κάθε ρεκόρ! Στο ελληνικό Survivor όμως αφού στο ρουμάνικο Survivor υπήρχε μια αντίστοιχη περίπτωση.

Ο Τριαντάφυλλος αποτελεί τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη, από αυτούς που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή στο Survivor. Ωστόσο, η αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό του είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την πιθανότητα να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο και μακρινό το σενάριο να φτάσει ο Τριαντάφυλλος μέχρι τον τελικό, αλλά και να πάρει το έπαθλο. Έχουν, όμως, γίνει παρόμοιες εκπλήξεις σε σύγχρονες version του Survivor και πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία.

Απ’ ότι φαίνεται οι Ρουμάνοι είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με εμάς όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης, αφού στην πρώτη του σεζόν, νικήτρια ήταν μία παίκτρια, η οποία έχει πολλά κοινά με τον δικό μας Τριαντάφυλλο.

Ο λόγος για την 32χρονη τραγουδίστρια Elena Lonescu, η οποία είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2012!

Δείτε φωτογραφίες της εδώ!

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »