Ο Χάρισον Φορντ έδωσε φόρο τιμής στον παλίοφιλο του Σον, που είχαν παίξει μαζί στην επική ταινία Ιντιάνα Τζόουνς, που μας άφησε το Σάββατο 31/10/2020, καθηλώνοντας όλη την παγκόσμια σκηνή, σε μία περίοδο αρκετά δύσκολη (και πρωτοφανής) για την ηθοποιία.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην γνωρίζει τον Σον (κυρίως λόγο του ρόλου του Τζέιμς Μποντ από το 1962 έως το 1982). Το τέλος για τον Σον ήρθε στον ύπνο του, στα 90 του χρόνια και μετά απο χρόνια μάχη με την γεροντική άνοια.

Το 1989, υποδήθηκε τον γιό του Ιντιάνα Τζόουνς (Χένρι Τζόουνς) στην ταινία με τίτλο «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», η οποία ήταν η τρίτη και τελευταία ταινία Ιντιάνα Τζόουνς.

O Χάρισον Φορντ μίλησε στα media και είπε: «Ήταν ο πατέρας μου, όχι στη ζωή, αλλά στο Indiana Jones 3. Δεν γνωρίζεις την ευχαρίστηση έως ότου κάποιος σε πληρώνει για να πάρεις τον Σον Κόνερι για μια βόλτα στην καρότσα ρωσικής μοτοσικλέτας που αναπηδά κατά μήκος ενός ανώμαλου, ορεινού μονοπατιού με στροφές και να τον παρακολουθείς να ταρακουνιέται».

Διαβάστε επίσης »