Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι Top Chef είναι στον αέρα και βάζει φωτιά στις κουζίνες του ΣΚΑΙ.

Την τύχη του στα ριάλιτι μαγειρικής ετοιμάζεται να δοκιμάσει το κανάλι, με την Acun Medya να εισάγει στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης το νέο αυτό show που έρχεται για να συναρπάσει! Οι ετοιμασίες συνεχίζονται δυναμικά, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Οι τρεις κριτές έχουν ήδη ακουστεί, με τα ονόματα αυτά να είναι πολύ δυνατά στον χώρο της μαγειρικής. Αυτοί είναι οι Γκίκας Ξενάκης, Γιώργος Βενιέρης και Αστέριος Κουστούδης! Και οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μεγάλη εμπειρία στις κουζίνες και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία.

Οι επαφές με παίκτες «κλειδιά» κατά τον Ατζούν συνεχίζονται. Και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και τα πρώτα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο νέο αυτό μαγειρικό ριάλιτι καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Πέρα από τις εβδομαδιαίες αμοιβές (3,000-6,000 ευρώ) να θυμίσουμε ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει ανεβάσει το ποσό του επάθλου του νικητή στις 100.000 ευρώ, ενώ παράλληλα προσφέρει και απασχόληση σε εστιατόριο με αστέρια Michelin στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στο νέο τρέιλερ του Top Chef, βλέπουμε τα μαχαίρια να ψιλοκόβουν, τις κουζίνες να ανάβουν και τους σεφ να παίρνουν θέση για το νέο ριάλιτι! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τους κριτές και πόσο θα αλλάξει τις ζωές των παικτών το νέο αυτό ριάλιτι;

Δείτε το τρέιλερ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Top Chef ΣΚΑΙ: Το νέο τρέιλερ που βάζει φωτιά στις κουζίνες

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »