Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Έχει πολλούς λόγους να χτυπήσει το MasterChef και έχει πέσει με τα μούτρα στην νέα του παραγωγή μαγειρικής.

Μόλις ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν του ΣΚΑΙ, ουσιαστικά η Prime time θα είναι έργο Ατζούν. Λογικό αφού ο Τούρκος παραγωγός θα βγάλει αυτός όλα τα ριάλιτι εκτός του Big Brother που θα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ.

Η Μάχη της κουζίνας ξεκινά και αναμένεται πολύ σκληρή. Από την την μία το Game Of Chefs του ΑΝΤ1 που το έχει ήδη παρουσιάσει και τώρα ο ΣΚΑΙ με το Top Chef. Φυσικά και τα δύο νέα ριάλιτι δεν τόλμησαν να πάνε απέναντι στον “Βασιλιά” των μαγειρικών ριάλιτι MasterChef που αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου.

Το Top Chef έχει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 200 χώρες προβολής κι έχει 8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media.  Έχει επίσης και 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy.

Έφαγε χυλόπιτες ο Τούρκος παραγωγός Το νέο μαγειρικό ριάλιτι Top Chef θα το βλέπουμε τέσσερεις φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη. Ο Ατζούν για παρουσιαστή έδινε στον Πετρετζίκη τρελά χρήματα, αλλά πήρε αρνητική απάντηση. O αγαπημένος μάγειρας του τηλεοπτικού κοινού έχει συμβόλαιο με τον ALPHA. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με τους τρεις κριτές του Masterchef, αλλά έφαγε πόρτα.

Με την συνταγή του MasterChef Αλλά για να κάνει το ριάλιτι πιο εντυπωσιακό ο Ατζούν, θα κλέψει μερικές ιδέες από το MasterChef. Σε αυτόν ανήκουν τα δικαιώματα στην Τουρκία, και θα ενσωματώσει στο Top Chef, ορισμένους κανόνες από το άκρος επιτυχημένο MasterChef. Πόσο θα “κλέψει” θα φανεί στις οθόνες μας.

Πρόσωπα έκπληξη Το ριάλιτι σε παγκόσμιο επίπεδο κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία επιτυχιών με μεγάλα ονόματα.  Σαν πρώτο εγχείρημα του Ατζούν στην μαγειρική στην Ελλάδα, θέλει να δώσει απάντηση σε πολλούς.

Ο παρουσιαστής θα είναι όνομα έκπληξη και μπορεί να μην είναι άκρως μαγειρικός, αλλά θα είναι χαρισματικός. Έχει καταλήξει και αναμένουμε σύντομα την απάντηση του στον Τούρκο παραγωγό. Τώρα όσον αφορά τους κριτές, εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού δεν είναι και πολλα τα διαθέσιμα βαριά ονόματα στην αγορά.

Αλλά αγαπημένοι στο τηλεοπτικό κοινό δεν είναι μόνο οι πολύ γνωστοί μάγειρες, αλλά και οι νέα φουρνιά που βγήκε από το Masterchef τα τελευταία χρόνια, για να μην πούμε από την φετινή χρονιά. Πόσοι ήταν οι αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού; Όχι αγαπητοί, εκτός Μαργαρίτας φυσικά που δεν πλησιάζεται από κανένα.

Βάλτε το μυαλό σας.

Φυσικά θα υπάρχει και το μεγάλο όνομα. Αλλά ο Τούρκος παραγωγός είναι πανούργος και ξέρει να δημιουργεί ρόλους σε ένα ριάλιτι.

Σε αυτό του βγάζουμε το καπέλο.

Σύντομα θα σκάσουν τα ονόματα. Αλλά στο επόμενο άρθρο μας θα σας τα δώσουμε πρώτα εδώ. Να υπάρχουν τουλάχιστον προφορικές συμφωνίες.

Προς το παρόν δείτε το trailer για τις συμμετοχές που ξεκίνησαν

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »