Συγκέντρωση του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα στην Πλατεία Καραϊσκάκη έγινε πριν από λίγο.  Συγκεντρώθηκαν περίπου 150 άτομα. Στους συγκεντρωμένους απηύθυνε χαιρετισμό και το νέο μέλος του Κινήματος  ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος

Στην ομιλία του ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε ότι δεν είμαστε αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά πολιτικό κόμμα. Μεταξύ άλλο ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταστρέφει την βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό.

Νωρίτερα σε ανάρτηση του ο Γιώργος Τράγκας χαρακτήρισε τον Γρηγόρη Πετράκο «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο» ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στις αντιεμβολιαστικές απόψεις του τραγουδιστή, για τις οποίες ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», αναφέρει ότι είχαν τεκμηριωμένα στοιχεία και ορθό λόγο.

Τράγκας

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »