Ήταν 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου όταν ο 25χρονος, φορώντας κράνος, επέστρεφε από την δουλειά του, στο σπίτι του στην Κηφισιά, μέσω της Θησέως. Τότε συνέβη το δυστύχημα στην Εκάλη.

  • Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου Διαμαντής Δ, γιός κορυφαίου εφοπλιστή που επέστρεφε από το γυμναστήριο, φέρεται να βγήκε από το στενό της οδού Πασχαλιάς στον κεντρικό δρόμο. Παραβίασε το «STOP» στο στενό αλλά και τη διπλή διαχωριστική γραμμή στη Θησέως και έστριψε αριστερά με κατεύθυνση τον Διόνυσο, οπότε και παρέσυρε το μηχανάκι με τον 25χρονο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Μια θεία του άτυχου 25χρονου, δήλωσε: «Κατέβαινε τη Θησέως και βγήκε από το στοπ στην οδό Πασχαλιάς ένα τζιπ θεόρατο, χωρίς να σταματήσει στο στοπ κι έκανε αναστροφή αριστερά που απαγορευόταν στο δρόμο. Το παιδί φορούσε κράνος. Ήταν πολύ καλός και πολύ προσεκτικός οδηγός. Πήγαμε στο ΚΑΤ και το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε είναι να του κλείσουμε τα μάτια. Κάθε βράδυ βλέπουν στον ύπνο τους το παιδί να τους λέει “δεν έφταιγα μάνα, δεν έφταιγα”».

Τροχαίο με γιό εφοπλιστή – Βλέπουν στον ύπνο το παιδί να τους λέει δεν έφταιγα μάνα, δείτε τι λένε στα social media:
filoi_esfigmenou
21 λεπτά πριν

Ελένη Σιάση
50 λεπτά πριν
Το μήνυμα αυτό πρέπει να τονιστεί και στην αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών.
10DECO Interior | Διακόσμηση
1 ώρες πριν
📌 Παλιό πηγάδι στον ανοιχτό ωκεανό - ΔΕΙΤΕ:
report247.gr
2 ώρες πριν
Κοροναϊός : Φόβοι ότι ο ιός κρατά… κλειστά χαρτιά παρά τη βελτίωση της εικόνας – Γιατί επιμένουν στα μέτρα οι ειδικοί
report247.gr
2 ώρες πριν
Επίθεση στο Μετρό : Συνελήφθησαν οι νεαροί που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη
Διαβάστε επίσης »