Μετά τον Πετρούνια τώρα απαράδεκτα σχόλια από εκπομπές της ΕΡΤ. Το απόλυτο μπάχαλο στην ΕΡΤ αφου όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει ίχνος προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Όλοι παραπέμπουν στην κακιά στιγμή, στους ξένους και αλλού και σε ότι άλλο παρα να αναλάβουν τις ευθύνες μιας ανοργανωσιάς και προχειρότητας.

ΔΕΙΤΕ:

Τι λέει τώρα η ΕΡΤ

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1» αναφέρεται στην ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης, με την οποία έγινε γνωστη η απομάκρυνση του γνωστού δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας κατά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Ολυμπιακών Αγώνων, στην προσπάθειά του να επαινέσει τους αθλητές της Κορέας για τη διαχρονική τους δυναμική στο πινγκ πονγκ, ο εν λόγω δημοσιογράφος έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο. «Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ» είπε αρχικά, για να προσθέσει, επιχειρώντας να κάνει χιούμορ: «Επειδή είναι σχιστά τα μάτια, πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;».

Πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο με το οποίο επέλεξε να αξιολογήσει την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής, λέγοντας πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατέλαβε την 6η θέση, «τα θαλάσσωσε».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε τη δυσφορία της ίδιας και του κύκλου της, με τον δημοσιογράφο να απολογείται στη συνέχεια, αλλά να προβαίνει σε νέο άστοχο σχόλιο, λίγες μόλις ημέρες αργότερα.

Τελικά μήπως η κυβέρνηση να δει τελικά το έργο της διοίκησης του κλειστού κλαμπ της βαρονίας των λίγων της ΕΡΤ που μοιράζουν εκατ ευρώ σε νέες σειρές και αδιαφορούν για την ενημέρωση;

Διαβάστε επίσης »