Οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή του δήμου Κισάμου επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

O κ.Καλογερής συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Κισάμου κ . Γιώργο Μυλωνάκη και αντιδημάρχους του Δήμου. Παρόντες ήταν ο προϊστάμενος Τμ Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Γιώργος Μπουντουράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Ο κ. Καλογερής επιθεώρησε το έργο της παράκαμψης Τοπολίων και την εξέλιξη των εκεί εργασιών, που υλοποιούνται με αυξημένους ρυθμούς. Επίσης, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των μελετών που ολοκληρώθηκαν και τις συμπληρωματικές εξειδικευμένες εργασίες που θα εκτελεστούν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο έργο, μετά τις μεγάλες θεομηνίες του 2019.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από θεομηνίες του επαρχιακού οδικού δικτύου που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στους άξονες Κίσαμος – Σφηνάρι – Κάμπος, Κεφάλι – Έλος – Τοπόλια και Άι – Κυρ Γιάννης – Καλάθαινες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την γενική εικόνα των έργων και ζήτησε την επίσπευση ολοκλήρωσης των υπό εξέλιξη σημαντικών τεχνικών παρεμβάσεων πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Κάμπος.

Παράλληλα, έγινε επίσκεψη στις θέσεις που θα πραγματοποιηθούν τα πολλά νέα οδικά έργα που έχουν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Κρήτης στους προαναφερόμενους οδικούς άξονες, καθώς και στους επαρχιακούς δρόμους Καλεργιανά – Καλάθαινες – Σηρικάρι και Κίσαμος – Λουσακιές – Πλάτανος.

Τέλος, συζητήθηκαν με τον κ. Δήμαρχο το σχεδιαζόμενο έργο βελτίωσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Κολένι – Κίσαμος, καθώς και τα έργα οδικής ασφάλειας που θα εκτελεστούν σε οδικούς άξονες του Δήμου Κισάμου.

13 Ιανουαρίου 2021, 13:07 ΜΜ

Χανιά: Επιθεώρηση οδικών έργων από τον Καλογερή – Ζήτησε την επίσπευση των σημαντικών παρεμβάσεων, δείτε τι λένε στα social media:
The Box App
11 λεπτά πριν
report247.gr
12 λεπτά πριν
Τρεις ώρες κατέθετε στον Εισαγγελέα η Μπεκατώρου : «Να μιλήσουν όσοι έχουν βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση»
SKAI.gr
13 λεπτά πριν
Κέρκυρα: 55χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε αστυνομικό που τον παρότρυνε να φορέσει μάσκα
Ελεύθερος Τύπος
17 λεπτά πριν
Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 31χρονου πυρομανή -
SKAI.gr
19 λεπτά πριν
ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα στις πρώτες 49 εβδομάδες του 2020
Διαβάστε επίσης »