Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Συγκρίνουν τις κοιλίτσες τους Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης. Ένα ζευγάρι που έχει συχνή επικοινωνία με τους χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κάθε τους ανάρτηση γίνεται αμέσως viral.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής. Σε περίπου έναν μήνα θα έρθουν στον κόσμο τα δυο μωράκια τους, τα δυο κοριτσάκια που θα έρθουν για να συμπληρώσουν την ευτυχία τους.

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ:”ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ”

Το γνωστό ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτρέμβριο του 2018, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την μοναδική περίοδο, μιας και το να γίνουν γονείς είναι κάτι που ήθελαν πολύ και προσπάθησαν αρκετά για αυτό.

Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την αποχώρηση του Ερωτόκριτου

Οι δυο τους, παραμένουν αρκετά ενεργοί στα social media δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και από τον τρόπο που αυτή αλλάζει όσο πλησιάζει η μέρα που στον κόσμο θα έρθουν τα δυο μωράκια.

Η κοιλίτσα της Χριστίνας Μπόμπα που βρίσκεται πλέον στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει μεγαλώσει αρκετά και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δείχνουν να το χαίρονται και με το παραπάνω.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και συγκρίνουν τις… κοιλίτσες τους

Σήμερα μάλιστα, ο παρουσιαστής της Φάρμας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία στην οποία συγκρίνουν της κοιλίτσες τους και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε: «Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα…με τα 1000!».

Διαβάστε επίσης »