Ο τραγουδιστής Χρήστος Αντωνιάδης σχολιάζει το Survivor 2021 και βάζει στο «στόχαστρο» τον Τριαντάφυλλο.

Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου στο Survivor 2021 μπήκε στο «στόχαστρο» του Χρήστου Αντωνιάδη, ο οποίος εκτόξευσε τα «καρφιά» του, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο Ντάφυ συμπεριφέρεται σα παιδί στο ριάλιτι επιβίωσης και επισήμανε πως λέει ψέματα, τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι αυτό που βλέπετε και στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο παιδί δίπλα σου και μετά την άλλη στιγμή αρχίζει και λέει όλα αυτά που λέει και λες “τι έγινε εδώ; Τι έπαθε αυτός ο άνθρωπος;”. θα το πω ευγενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε πως «όταν είναι όντως παιδί, τον συγχωρείς. Όταν όμως είναι 40 φεύγα δεν είναι τόσο απλό να τον συγχωρέσεις. Μάλλον λέει ψέματα στο Survivor 2021, αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι του θύματος και ο κόσμος πάει με τον ψωριάρη».

«Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα και έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει συνέχεια και κάποια στιγμή λες τι καλό παιδί είναι αυτό και μετά έχεις φύγει και συνεχίζει και λέει και μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι αρνητικό για σένα και εκεί τα παίρνεις. Κι εγώ πιτσιρικάς και αυτός πιτσιρικάς και τα τσουγκρίσαμε τότε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, πρόσθεσε πως «πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει αλλάξει λίγο, θα έχει ωριμάσει, αλλά π’ ότι φαίνεται, δεν. Ένιωθα ότι είναι διπρόσωπος, ότι με έθαβε. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει και είναι λίγο πρήχτης. Έβραζε το αίμα μου τότε και έχουν υπάρξει έτσι “ωραίες” στιγμές».


Διαβάστε επίσης »