Δείτε τι απάντησε ο Χρήστος Σαντικάι στην ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη «τι ράτσα είναι;» στην «Super Κατερίνα».

Σε ξινό βγήκε η ονομαστική της γιορτή στην Κατερίνα Καινούργιου μετά από τα σχόλια που προκάλεσε η ερώτηση της συνεργάτιδάς της Μάρας Μεϊμαρίδη προς την καλεσμένη της εκπομπής Λάουρα Νάργες. Η συγγραφέας ρώτησε το μοντέλο «τι ράτσα είναι;» ο σύντροφός της Χρήστος Σαντικάι, προκαλώντας γενική αμηχανία.

Το ίδιο βράδυ συνεργάτης του «Πρωινού» αναζήτησε τον γνωστό μουσικό και του ζήτησε να σχολιάσει τα λεγόμενα της συγγραφέως.

«Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά… Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κα Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους κι αυτά τα σχόλια έχω μάθει από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα οικογενειακό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη… Δεν φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα» είπε ο μουσικός, ο οποίος ήρθε με τους γονείς του από την Αλβανία σε ηλικία δύο χρονών και στα εννιά του έγινε γνωστός μέσα από τις ηχογραφήσεις χριστουγεννιάτικων ύμνων και παιδικών τραγουδιών.

Και έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Η Λάουρα στεναχωρήθηκε… Τη συγχωρώ την κυρία Μάρα».

Σε πιο έντονο ύφος απάντησε στις ερωτήσεις ο συνεργάτης του Χρήστου Σαντικάι Ανδρέας Τσαμπούκος.

«Αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι ντροπή, να λέγονται τέτοια πράγματα δημόσια στην τηλεόραση» τόνισε και απαίτησε να υπάρξει τουλάχιστον μια συγνώμη.

Δείτε πως σχολίασαν τα λεγόμενα της Μάρας Μεϊμαρίδη και την απάντηση Σαντικάι στο «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »