Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Καμίνη για την φύλαξη του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη  στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριξε πως: «Ποτέ δεν φύλαξαν 14 τον τηλεπαρουσιαστή, όπως χαιρέκακα και μονότονα σκορπίζεται από τον ανεμιστήρα της λάσπης. Ποτέ δεν υπήρξαν τεθωρακισμένα αυτοκίνητα. Στους 10 από τους 11 μήνες, δηλαδή στο 90% του χρονικού διαστήματος φύλαξης, είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο. Για λιγότερο από μήνα, δηλαδή τον Μάρτιο, είχε προσωρινή συνοδευτική φύλαξη από 4 άτομα».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε «βρώμικο και άτιμο να σκορπάμε ψέματα».

«Ας σοβαρευτούμε λοιπόν. Είναι απλά βρώμικο και ξεκάθαρα άτιμο να σκορπάμε ψέματα για να καταλογίσουμε αντιφάσεις στην Αστυνομία και στον Υπουργό. Και ας το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα. Να είναι πολύ προσεκτικοί κάποιοι διαπρύσιοι ηθικοπλάστες» είπε και συνέχισε:

«Η Αστυνομία στην υπόθεση φύλαξης, αξιολογεί κινδύνους όχι πρόσωπα και χαρακτήρες. Αλίμονο εάν οι υποκειμενικές κρίσεις για την προσωπικότητα του κάθε αιτούντος προστασία, παρεισφρέουν στην αξιολόγηση του κινδύνου. Έχουμε κράτος δικαίου, δεν στιγματίζουμε, δεν λυντσάρουμε, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό, είναι αδιανόητο να βγαίνουν έντυπα με τίτλους «μας κυβερνούν αυτοί που έδωσαν προστασία στον ΤΑΔΕ».

Διαβάστε επίσης 

K. Χατζηδάκης: Δεν έχουν επιστραφεί τα χρήματα που πήρε ο Φουρθιώτης από το ελληνικό Δημόσιο

Καταθέτει σήμερα ο Σταύρος Κοντονής για τη Novartis

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »