Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη μετά τη νέας καταγγελία του 23χρονου Κύπριου ο οποίος  φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη το 2013 μέσα σε δωμάτιο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου. Ο Πέτρος Κουσουλός εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”,μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”  αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό μήνυμα που του έστειλε ο 23χρονος καταγγέλλων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει χτές ο νεαρός άνδρας βρέθηκε με δίκη του πρωτοβουλία ενώπιον των αστυνομικών Αρχών του νησιού όπου κατέθεσε για 4-5 ώρες όλα τα φρικιαστικά που φέρεται να έζησε το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου 2013. Το φερόμενο ως θύμα ανάφερε ότι ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε αναζήτησή δικηγόρου προκειμένου να τον εκπροσωπήσει, επεσήμανε ότι η παρουσία του στην αστυνομία έγινε κατόπιν δίκης του επιθυμίας και προσέθεσε την ψυχολογική πίεση που υφίσταται καλούμενος να ανακαλέσει στη μνήμη του όλα όσα έζησε.

Στην εκπομπή μίλησαν ακόμα για την υπόθεση ο Γιάννης Βλάχος ,δικηγόρος δύο εκ των μηνυτών του Λιγνάδη και ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του σκηνοθέτη. Αναφερόμενος στην άρση απορρήτου των επικοινωνιών ο διευθυντής του Ελληνικού CSI Μανώλης Σφακιανάκης είπε ότι βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας η ανάκτηση αρχείων από το Facebook ,το Messenger  ,το Instagram ,το Viber και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορά τα μηνύματα έναν χρόνο πριν και όχι παλαιότερα.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε αποκαλύψει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφόρησε την Κυριακή ,η οποία δημοσίευσε την συγκλονιστική μαρτυρία του τότε 15χρονου αγοριού.


Λιγνάδης: Το μήνυμα του 23χρονου Κύπριου που τον κατήγγειλε για βιασμό το 2013 μετά την κατάθεση του

Δύο ακόμα άτομα είναι έτοιμα να καταγγείλουν τον Δ. Λιγνάδη – Συγκλονίζει η νέα κατάθεση νεαρού στην Κύπρο για σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη


Λιγνάδης: Άρση απορρήτου και έρευνα στις ηλεκτρονικές επαφές

Λιγνάδης: Καταγγελία-σοκ κακοποίησης 15χρονου στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »